Po troch úspešných webinároch, ktoré Edenred svojim koncovým užívateľom produktov priniesol tento rok, si vám dovoľujeme ponúknuť ďalšie. V Edenred sme pre vás pripravili dva bezplatné webináre s odborníčkou Danou Moderdovskou, ktorá je známa ako @zerowasterka na sociálnej sieti TikTok a Instagram. Témy sú opäť zaujímavé. Ako byť eko aj počas jesene, využitie gaštanov v domácnosti, bezodpadové kahance a vence či zerowaste Vianoce,... toto je len malá ukážka.
A v novembri vás čaká ďalší webinár s úspešnou výživovou poradkyňou a certifikovanou osobnou trénerkou Veronikou Hanákovou, ktorá nám opäť poradí a pomôže v oblasti výživy.
Dana Moderdovská - prednáša, píše knihy a bloguje
„Snažím sa žiť bez odpadu, prednášam, blogujem a workshopujem o mojich skúsenostiach. Okrem toho píšem knižky pre deti o tom, ako aj oni môžu pomôcť planéte Zem, aby sa usmievala.“
Termíny webinárov
ZBAVME JESEŃ ZBYTOČNÉHO ODPADU - STREDA, 26. októbra 2022 v čase od 12:00 do 13:00 hod. - TERMÍN JE UŽ OBSADENÝ
ZEROWASTE VIANOCE - STREDA, 7. decembra 2022 v čase od 12:00 do 13:00 hod. - TERMÍN JE UŽ OBSADENÝ
Veronika Hanáková - trénuje, prednáša, píše knihy a ešte oveľa viac.
Skúsená výživová odborníčka a certifikovaná osobná trénerka so špecializáciou na športovú výživu. Absolvovala vysokoškolské štúdium v odbore Biochémia a výživa. Počas svojej dlhoročnej praxe pomohla už viac než 1500 klientom prirodzene upraviť stravu a dosiahnuť trvalé výsledky. Je spoluautorkou knihy Ľahký reštart s podtitulom Ako nakopnúť spaľovanie s chuťou a bez diét.
IG @veronika_nutriexpert
Termíny webinára
VÝŽIVA - ZÁKLAD NÁŠHO ZDRAVIA - UTOROK, 15. novembra 2022 v čase od 12:00 do 13:30 hod. - TERMÍN JE UŽ OBSADENÝ
Kapacita je limitovaná max. na 300 účastníkov v rámci jedného webinára. Link na prihlásenie na webinár Vám pošleme e-mailom deň pred konaním webinára.
Tešíme sa na Vás!
Program FOOD je celoeurópsky program, ktorý sa usiluje o verejné zdravie. Cieľom je podporovať vyváženú stravu a zdravý životný štýl prostredníctvom originálneho prístupu. Zameriava sa na zlepšenie nutričných hodnôt jedál ponúkaných v reštauráciách a zjednodušenie výberu poskytovaním lepších informácií. Má tiež za cieľ zvyšovať povedomie spotrebiteľov, a to formou od zamestnávateľov k zamestnancom.