Slovensko
Menu
Index » Blog » Oplatí sa navštíviť » S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred - Athleeya
Uverejnené  01.10.24  v 

S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred - Athleeya

SLOVENSKÁ ZNAČKA PRE LEPŠÍ ZÁŽITOK Z POHYBU 🌞

👛 Ak práve hľadáte funkčné oblečenie, využite svoj kredit od zamestnávateľa na karte Edenred na nákup oblečenia, ktoré podporuje aktívny životný štýl a je vytvorené s ohľadom na planétu. Tu je náš TIP!

🎽 Slovenská značka A T H L E E Y A, vyrába športové a athleisure oblečenie pre ženy, ktoré vyniká dôrazom na detail, kvalitu, funkčnosť, ale aj nadčasovosť a udržateľnosť. Každý kúsok je navrhnutý tak, aby ženám dodával sebavedomie a pohodlie, nech už sú v akejkoľvek situácii – či už pri cvičení, v práci, alebo počas bežného dňa.

🧘‍♀️ Na vzniku tejto značky sa podieľala vášeň pre jógu a dizajn. Poslaním a cieľom značky je vytvárať oblečenie, ktoré motivuje ženy k vyšším cieľom a umožňuje im prejaviť svoju ženskú krásu, silu a odhodlanie.

✨ V Athleeya sa riadia mottom Move & Shine – teda objavte pohyb, vďaka ktorému budete žiariť. A čo je pre zakladateľov značky najväčšia odmena? Vidieť, ako sa ženy cítia aj vďaka ich značke silne, krásne a sebavedomo.

🤝 Spolupráca s Edenred Slovensko umožňuje značke ešte viac podporovať aktívny životný štýl Sloveniek. Svoje nákupy môžete aj tu pohodlne uhradiť prostredníctvom peňaženky Edenred Benefits a zároveň podporiť lokálnu slovenskú značku.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram