Slovensko
Menu
Index » Blog » Oplatí sa navštíviť » S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred - Natures
Uverejnené  06.09.24  v 

S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred - Natures

SLOVENSKÉ ZLATO Z TRNAVY 🌟  

🌿 Spoločnosť Natures - Beta glucan už viac ako 20 rokov vyrába v Trnave jeden z najčistejších beta glukánov na svete. Svojou 93 % čistotou si viaceré výživové doplnky Beta Glucan vyslúžili ocenenie SLOVAK GOLD a stali sa neoddeliteľnou súčasťou starostlivosti o imunitu ľudí v desiatkach krajín sveta.  

✔️ Beta glukán, ktorého základom je čerstvá hliva ustricová, pôsobí ako aktívne palivo pre bunky imunitného systému, čo je obzvlášť dôležité v dnešnom svete plnom stresu a únavy. Vhodný je i počas rizikových období (napr. jeseň, zima).  

👀 Zrodenie značky bolo čisto náhodné, kedy beta glukán ešte vo svojej surovej podobe významne pomohol zachrániť život jedného z členov rodiny Dobolyovcov. Tento fakt zakladateľov spoločnosti Natures následne inšpiroval k tomu, aby sa venovali výrobe najkvalitnejších imunostimulátorov.  

🤝 Spolupráca s Edenred Slovensko umožňuje dostupnosť týchto zdravých doplnkov aj užívateľom cafeterie Edenred Benefity Premium či používateľom karty Edenred (Benefits peňaženky).

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram