Slovensko
Menu
Index » Blog » Oplatí sa navštíviť » S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred - Unilabs Slovensko
Uverejnené  01.08.24  v 

S chuťou vpred na výnimočné miesta Edenred - Unilabs Slovensko

INOVATÍVNA DIAGNOSTIKA S UNILABS ❤️

Poznáte Unilabs Slovensko? 🔍

💪 Jedna z najväčších sietí laboratórnej diagnostiky na Slovensku a súčasť veľkej nadnárodnej siete ponúka prostredníctvom služby Unilabs Online kvalitné testy nielen z krvi pre samoplatcov. Klientom je k dispozícii široká ponuka testov a balíčkov, vrátane rôznych špecifických vyšetrení.

✔️ Cieľom Unilabs Slovensko je poskytnúť dostupnú laboratórnu diagnostiku aj pre jednotlivcov a uľahčiť tak ľuďom prístup k informáciám o ich zdraví, navyše s úsporou času. Heslo, ktoré ich sprevádza v každodennej práci, je starostlivosť a presnosť na prvom mieste.

🗨️ „Práca v diagnostike je neuveriteľne zodpovedná, pretože stojí na samom začiatku prípadnej liečby. Radosť nám prináša vedomie, že pomáhame ľuďom vo všetkých etapách ich života a precíznou laboratórnou diagnostikou prispievame k ich lepšiemu zdraviu," vyjadril sa Stanislav Čársky, Country Manager Unilabs Slovensko.

🤝 Spolupráca s Edenred Slovensko nám umožňuje rozšíriť povedomie o našich službách a priblížiť ich širšiemu spektru zákazníkov. Oceňujeme ich podporu a spoločné úsilie zlepšovať prístup k zdravotným službám na Slovensku.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram