Slovensko
Menu
Index » Blog » Aktuality » Vyhrajte šťastných zamestnancov a 15 x 100 €!
Uverejnené  05.08.24  v 

Vyhrajte šťastných zamestnancov a 15 x 100 €!

Predstavujeme vám možnosti, ako efektívne motivovať a odmeňovať Vašich zamestnancov prostredníctvom našich papierových riešení – Edenred poukážok  Darčeky Edenred poukážok Služby, alebo NOVINKOU, prostredníctvom peňaženky Edenred Benefity na karte Edenred, ktorá ponúka množstvo extra výhod.

V dnešnej dobe je dôležité prejavovať uznanie a podporu zamestnancom, ktorí sú srdcom každej úspešnej spoločnosti. Naše poukážky Edenred Darčeky a Služby sú ideálnym spôsobom, ako im môžete poďakovať za ich usilovnú prácu a odhodlanie. Tieto poukážky ponúkajú širokú škálu možností využitia, čím si každý zamestnanec môže vybrať to, čo mu najviac vyhovuje.

1.         Motivácia a lojalita: Odmeňovanie zvyšuje motiváciu a lojalitu zamestnancov, čo vedie k vyššej produktivite a spokojnosti na pracovisku.

2.         Flexibilita a univerzálnosť: Naše poukážky môžu byť využité na nákup darčekov alebo služieb podľa preferencií zamestnancov, čo zvyšuje ich hodnotu a atraktivitu.

3.         Jednoduchá administrácia: Používanie našich poukážok je jednoduché a efektívne, čo vám umožní sústrediť sa na iné dôležité aspekty vášho podnikania. Viete ich zabezpečiť aj bez potreby podpisovania zmluvy.

Okrem odmeňovania zamestnancov môžu byť naše poukážky využité aj na ďalšie účely, ako sú:
•          Obchodné darčeky: Pre vašich obchodných partnerov a klientov, čím posilníte vzťahy a podporíte lojalitu.
•          Súťaže a incentívy: Ako ceny v súťažiach alebo ako incentívy pre dosiahnutie konkrétnych cieľov.
•          Firemné akcie: Ako súčasť firemných podujatí a teambuildingových aktivít.

Radi by sme Vám ponúkli možnosť bližšie sa oboznámiť s našimi riešeniami a odpovedať na akékoľvek Vaše otázky. Môžeme si dohodnúť krátke osobné/ telefonické stretnutie, kde Vám podrobnejšie predstavíme všetky výhody našich poukážok.

Tešíme sa na Vás a veríme, že spolu nájdeme najlepšie riešenie pre motiváciu a odmeňovanie Vašich zamestnancov.

Na záver by sme Vás chceli informovať, že v prípade záujmu Vám vieme pripraviť aj ponuku na elektronickú formu odmeňovania zamestnancov prostredníctvom karty Edenred s peňaženkou Benefits. Táto moderná a pohodlná forma odmeňovania prináša ďalšie výhody a flexibilitu pre Vašu spoločnosť aj zamestnancov.

*Podmienky kampane

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram